Artan Grubi: Rrugëtimin për liri, drejtësi, barazi por edhe integrimet i kemi të përbashkëta

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi, nëpërmjet një konference për media uroi të gjithë shqiptarët për 22 nëntorin – Ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe.

Baby Shop Charli Baby Boo

Grubi theksoi se parimi për vetëvendosje për etni, gjuhë, identitet dhe përkatësi nuk mund të caktohen me traktate dhe marrëveshje por mbi parimet e të drejtës hyjnore.
“Rrugëtimin për liri, drejtësi, barazi por edhe integrimet i kemi të përbashkët, parimi për vetëvendosje për etni, gjuhë, identitet dhe përkatësi nuk mund të caktohet me traktate e marrëveshje por mbi parimet e të drejtës hyjnore. E kaluara nuk guxon të mbajë peng të ardhmen, nuk kthehen metodat dhe vlerat e shekullit 19 në shekullin 21.

Në emër të Qeverisë duke kujtuar dhe u përkulur para të gjithë burrave dhe grave të kombit tonë ndër dekada dhe shekuj, uroj të gjithë shqiptarët për 22 nëntorin – Ditën e Kongresit të Manastirit dhe të Alfabetit të Gjuhës Shqipe”, theksoi mes tjerash zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi.

Restorant Lumare