Rruga Ohër-Strugë nesër do të jetë e mbyllur për komunikacion, ja arsyeja …

Rruga e vjetër nga Ohri për në Strugë (P1208) do të mbyllet për komunikacion nesër në periudhën nga ora 06:00 deri në 15:00.

Baby Boo

Arsyeja e mbylljes është se do të xhirohen skenat për filmin artistik “Preeksponirano” të prodhuar nga DNF Films.

Filmi është drejtuar nga Eleonora Veninova dhe është mbështetur nga Agjencia e Filmit e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Këto ditë xhirimet zhvillohen në lokacionet e Ohrit dhe rrethinës së saj./Telegrafi/