Rrufeja e mbyt në vendin e punës një të ri në Gjakovë

Dita e sotme ka qenë e kobshme për familjen e të riut Shpetim Kabashi i cili humbi jetën në vendin e punës në Gjakovë, percjell Fakte

I riu Shpëtim Kabashi, nuk shkoi as nga pakujdesia e as nga rreziku në punë, por atë e goditi rrufeja, shkruan “Magazina.al”.

Sipas informacioneve që ka siguruar Magazina.al, Kabashi është nga fshati Xërxë dhe teksa kryen punën e tij të përditshme u përkeqësua moti, dhe rrufetë e fuqishme e goditën dhe i morën jetën atij.

Baby Boo