Rro*kulliset furgoni me migrantë, lëndohen 7 persona


Shtatë migrantë kanë marrë lën*dime trupore pasi mbrëmë rreth orës 20:50 minuta është rrok*ullisur furgoni me targa të Manastirit në rrugën Strumicë-Vallandovë, ka njoftuar zëdhënësja e SPBStrumicë Hrizantema Randevska.

Vozitësi i furgonit menjëherë pas ak*sidentit është larguar nga vendi i ngjarjes. Eksp*ertizë në vendngjarje kanë kryer ekipet e policisë dhe prokurorit publik.

Ndërkohë në nxjerrjen e migrantëve nga furgoni kanë marrë pjesë edhe zj*arrfikësit të cilët kanë përdorur mjete speciale hidraulike.