Rrokulliset autobusi në Kumanovë

Një autobus, me targa të Turqisë ka pësuar aksident në Kumanovë, pasi ka dalë nga korsia dhe është rrokullisur.
Autobusi, ka qenë në drejtim të Kriva Pallankës, në autostradën Kumanovë-Bullgari.

Baby Boo

Rastin e kanë konfirmuar nga Sektori i Punëve të Brendshme në Kumanovë, duke thënë se është denoncuar në ora 17:00.
Informacionet fillestare flasin se janë lënduar 3 persona.