Rrjetet sociale po na vjedhin kohën …(VIDEO)

Në kohën e rrjeteve sociale shumë natyrshëm e humbim kohën, rrjetet sociale e bëjnë këtë kaq të lehtë.

Baby Boo

E marr telefonin dhe kontrolloj dicka për 1 minutë dhe kur e ngre kokën mahnitem kur e kuptoj se kanë kaluar 45 minuta.

Rrjetet sociale janë të dizajnuara për të krijuar varësi, është përjetim stimulues dhe shpërblyes kështu që ne vazhdojmë të rrotullojmë pa e menduar dhe shpesh me shumë qef. Gjëra të reja shfaqen aty vazhdimisht si me magji.

Ndiqeni videon e plotë në linkun më poshtë:
https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3WLpXSfwa3NVInCY5MYJ7qAcCiaAwYWdaOMvpPD0Mppb–0ngGJucMpB4&v=L0boR3L_4Ao&feature=youtu.be