Rritet shpërblimi për papagallin Cher, kush e gjen i merr 2500 euro


Nga 1000 euro sa ishte shpërblimi është rritur në 2500 euro kush e gjen papagallin Cher i cili ka humbur nëpër lagjet e Shkup.

Më herët pronari kishte njoftuar:

“Të dashur miq,
Cher është larguar për më shumë se 2 ditë. Ka fluturuar dhe ne nuk mund ta gjejmë. Për herë të fundit është parë në lagjen është Orman pranë kartingut. Thirreni, ajo është e zbutur, ajo nuk do t’ju kafshojë. Zgjate dorën, jo pëllëmbën dhe trego durim, do të vijë. Mos iu afroni me peshqir apo batanije dhe mos ja kapni qafën nga përpara. Nëse ju vjen në dorë, vendoseni të mbyllur. Nëse duhet ta kapni me duar, atëherë kapeni pas qafës pa e shtrënguar ose në shpinë.
Ju lutem kush ka ndonje informacion le te na japë në numrin 076 302 321.
Një çmim prej 1000 eurosh po vjen!!!”, shkruan në njoftim.

Baby Boo