Rritet rroga me 2% në Maqedoninë e Veriut

Paga mesatare në janar të këtij viti ka qenë 24.517 denarë, ka publikuar Enti Shtetëror i Statistikave, që do të thot se paga mesatare neto është rritur për 2 për qind në krahasim me muajin e njëjtë të vitit të kaluar.

Baby Shop Charli

Nga Enti Shetëror kanë theksuar se kjo rritje vjen si pasoj e rritjes së pagave në sektorin e shëndetësisë dhe mbrojtjes sociale me 9.3 për qind, në xehetari me 8.3 për qind dhe në arsim me 5.3 për qind.

Paga mesater bruto për janar 2019 ka qenë 36.386 denarë, gjegjësisht është rritur për 3.3 për qind, kjo sipas Entit Shtetëror të Statistikave.

Restorant Lumare
Sigma Doors