RRITET NUMRI I VIKTIMAVE NË ITALI, 35 TË VDEKUR

Numri i viktimave nga tragjedia që ndodhi sot në Genoa të Italisë, ku u shemb ura, është rritur.

Sigma Doors

Sipas autoriteteve, deri më tani numri i personave që kanë humbur jetën është 35.

Ndërkohë 10 janë të zhdukur, 30 makina të vogla dhe 3 kamionë të mëdhenj, të cilat kanë rënë mbi 100 metra lartësi, janë dëmtuar.