Rrihet brutalisht kryetari i Selanikut (VIDEO)


Janise Butaris sot u sulmua nga një turmë gjatë një ceremonie që shënonte përvjetorin e genocidit të popullsisë, greke të Azisë së Vogël të cilët ishin dëbuar më parë nga xhonturqit, pasi u detyrua të iknin në veri të territorit të ish-Bashkimit Sovjetik në Greqi.

Ai u fishkëllyen fillimisht dhe u fye për shkak të disa nga pikëpamjet e tij mbi Turqinë.

Fillimisht Butaris nuk reagon, ndërsa disa nga turma filloi jo drejtpërdrejt  ta kërcënojë, disa të tjerë nuk hezituan për të sulmuar …

Më në fund, shokët e kryebashkiakëve e tërhoqën atë jashtë vendit për ta mbrojtur atë nga turma e zemëruar.

Baby Boo