Rrëzohen qytetarët nëpër rrugë nga era e fortë (VIDEO)


Erëra të forta kanë goditur Anglinë. Për pasojë, kudo sheh pemë të rrëzuara, çati që kanë rënë në tokë, makina të rrëzuara etj. Por jo vetëm kaq. Edhe qytetarët e kanë pësuar keq në disa raste pasi era e fortë i ka marrë përpara duke i rrëzuar nëpër rrugë.

Nga era e fortë, British Airways anuloi më shumë se 80 fluturime, shoferët u paralajmëruan vetëm të bënin udhëtime thelbësore dhe atraksionet kryesore u mbyllën duke përfshirë London Eye, Keë Gardens dhe Legoland.
Në rrjetin hekurudhor Juglindor, pasagjerët u bllokuan në një tren midis Tonbridge dhe Sevenoaks në Kent.
VIDEO

Baby Boo