Rreth katër ora brenda Prokurorisë, vazhdon intervistimi i Presidentit Thaçi


Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi po vazhdon të intervistohet për më shumë se 3 orë në ditën e dytë të qëndrimit të tij në Hagë.

Thaçi është paraqitur sot në ora 13:00 në Zyrën e Prokurorit të Specializuar.

Presidentit Thaçi dje qëndrimi në prokurori i ka zgjatur më shumë se gjashtë orë ku pasi doli tha se “ishin bërë vetëm këmbimet e teknikaliteteve midis avokatit dhe prokurorit të Hagës”.