Rreth 6.500 shtetas të Maqedonisë mbrëmë kanë ikur për fundjavë në Greqi


Në vendkalimin kufitar Bogorodicë në mes Maqedonisë dhe Greqisë, ka një frekuencë më të madhe të automjeteve për shkak të fundjavës së zgjeruar në Maqedoni, por nuk pret më shumë se dhjetë minuta, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në 24 orët e fundit nga vendi, dolën 12,000 pasagjerë, nga të cilët 6,500 janë shtetas të Maqedonisë.

“Ka frekuencë të madhe të autobusëve dhe veturave aktualisht janë të larta, por mbajtja e udhëtarëve nuk është më shumë se pesë deri në dhjetë minuta që kërkohet për të kryer formalitetet doganore. Kjo do të thotë se “Bogorodicë” funksionon në mënyrë të përsosur duke vënë në funksionim të gjitha kapacitetet e disponueshme”, tha për AIM udhëheqësi i Policinë Kufitare të Shefit, Mile Toshev.

Baby Boo