Rrëshqitje e dheut në rrugën Shkup-Veles

Në aksin rrugor Shkup-Veles para pikës pagesore të Sopotit për shkak të rrëshqitjes së dheut trafiku po zhvillohet në një korsi në një gjatësi prej 200 metrave, informon Lidhja Auto Moto e Maqedonisë në raportin e sotëm për gjendjen e rrugëve.

Baby Shop Charli

Është vendosur sinjalizim përkatës dhe punohet në pastrimin e rrëshqitjes së dheut dhe për normalizimin e trafikut. Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors