Rrëfimi i minorenes së përdhunuar dy herë nga burri i hallës (VIDEO)


Në një rrëfim për emisionin Stop e mitura 15 vjeçare ka denoncuar se është abuzuar seksualisht dy herë nga burri i hallës. Ai quhet Resmi Turani dhe punon si taksist.

Emisionin e plotë mund ta ndiqni këtu

Baby Boo