Rrëfimi emocionues i 26-vjeçares të prekur nga tumori, të cilës i ndodhi mrekullia

Ishte 16-vjeçe kur kuptoi se kishte diçka që nuk po shkonte mirë me shëndetin e saj. E lindur dhe e rritur në mërgim, Krenare Jahaj, pos sfidave që vinë me moshën, u sprovua edhe me një sëmundje të rëndë. Një ditë para se Krenarja të merrte rezultatet e analizave, ajo takoi burrin me të cilin sot është e martuar.

Mirëpo, pas tetë viteve gjithçka në jetën e saj ndryshoi. Madje, kaloi edhe pritshmëritë e mjekëve.
Epiteti i nënës, pos saj, gëzoi edhe të gjithë familjarët.

Baby Boo