Rrëfehet Atdheu i Për’puthen: Tregon nëse e kishte su*lmuar fizikisht Shqipen


Pak kohë më parë në media bëri bujë lajmi se Atdheu i ka gju*ajtur me karrige Shqipes. Kjo deklaratë u bë nga Antonela dhe u pohua më pas nga vetë Shqipja.
Ajo shtoi se Atdheu e ka sharë me fjalët më të nd*yra dhe e cilësoi si “turpin e Kosovës”. Ish-konkurrenti ka folur për herë të parë në lidhje me këtë ngjarje, në një intervistë për “Prive”.

Ai tha se Shqipen e ka pasur shumë shoqe dhe ka qenë e gjitha një keq*kuptim.
“Shqipen e kam pasur shumë shoqe, para se të ndodhte ajo ngjarja. Jemi takuar disa herë nga miqtë e përbashkët. Kam pasur shumë respekt për të, sepse ua fikte llambat dhe ua ndizte kur donte Top Channelit. Ka qenë e gjitha keq*kuptim me Shqipen. Nuk e kam pasur direkt me të dhe Shqipja vetë më ka thënë që se kam pasur me ty. Ndodhi një keq*kuptim dhe nuk kemi pasur kohë të sqarohemi. E kam parë në një emision deklaratën që ka bërë dhe më.