Rra*hje në Prishtinë, përfshihen edhe gra

Një rr*ahje masive mes disa personave ka ndodhur sot në Prishtinë, gjegjësisht në lagjen Vranjevc.

Baby Shop Charli

Në pamjet e siguruara, shihen se në rr*ahje janë përfshirë mbi gjashtë persona dhe në mesin e tyre ka pasur edhe femra.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors