Rrahja në Dibër, Spahiu: Shpifje nga mediat, humbëm njeriun e madh të Dibërs, jemi në ditë zie

Pas lajmeve të shpërndara në disa media se në Dibër ka pasur rrahje për të parin e komunës pas vdekjes së Ruzhdi Latës. Artin Spahiu i quan shpifje nga mediat që nuk kanë adresë si dhe shpifje nga media e mbështetur nga Sasho Miajllkovi. “Ne jemi ne dite zie pasi kemi humbur një njeri të madh të Dibrës dhe që kishm fatin ne ta kemi edhe kryetar komune edhe kryetar dege” thotë Spahiu për TS. Spahiu thotë se media që ka shpërdarë këtë shpifje nuk ka mbështetje nga Sasho Miajllkovi

Baby Boo

“Ndoshta kanë aluduar te unë , por nuk ka asnjë emër, pasi nëse do kishte emër me këtë shpifje, ky portal nuk e ka më Sasho Mijallkovin që t’ua heq dënimet nga gjykata për shpifje” shprehet Artin Spahiu nga Dibra. Ndryshe para dy ditëve ndërroi jetë kryetari i komunës së Dibrs, Ruzhi Lata një personalitet i shquar i Dibrës që edhe Sali Bershia shprehu ngushllimet e tij si dhe shumë personalitete tjera politike dhe fetare.