Rohani Trumpit: Mos luani me bishtin e një luani, do të pendoheni!

Presidenti iranian Hasan Rohani ka dërguar një paralajmërim të mprehtë për Presidentin e SHBA Donald Tramp, raporton Reuters.

Baby Boo

Ai theksoi se “Amerika duhet ta dijë se paqja me Iranin është nëna e çdo paqeje dhe lufta me Iranin është nëna e të gjitha luftrave”.

Lideri suprem iranian Ayatollah Ali Khamenei të shtunën tha se do të jetë një gabim i qartë për të negociuar me Shtetet e Bashkuara për shkak se ajo është e pamundur që të mbështetet në Uashington dhe shtoi se ai e mbështet propozimin për të bllokuar eksportet e naftës në vendet e Gjirit në qoftë se ka një ndryshim të eksporteve të naftës të Iranit.

“Z. Trump, nuk duhet të luani me bishtin e luanit, sepse ju do të pendoheni”, ​​tha Hasan Rohani.


Restorant Lumare