RMV dëbon edhe gjashtë diplomat rusë


Maqedonia e Veriut ka dëbuar të premten, 15 prill, edhe gjashtë diplomatë të tjerë nga Ambasada ruse në Shkup, të cilët janë shpallur persona të padëshiruar.

“Në bazë të informacioneve të marra nga organet kompetente, këta persona kryenin aktivitete që janë në kundërshtim me Konventën e Vjenës për Marrëdhënie Diplomatike dhe në pesë ditët e ardhshme do të duhet të largohen nga territori i Republikës së Maqedonisë së Veriut”, thuhet në komunikatën e Ministrisë së Jashtme të Maqedonisë së Veriut (MPJ).

Ambasadorit rus, Sergei Baznikin, i është komunikuar vendimi po ashtu.

Baby Boo