Ristoska shprehet e zhgënjyer se nuk u zgjodh në Prokurorinë e Lartë

Në deklaratë për “360 gradë”, prokurorja Lençe Ristoska u shpreh e zhgënjyer nga vendimi i Këshillit të Prokuroëve Publikë.
“Unë jam e dëshpëruar nga vendimi i Këshillit të Prokurorëve. Me të vërtetë nuk e di pse, edhe pse kam demonstuar profesionalizëm dhe integritet, punë në rastet “Fortesa-Shënjestra”, “Talir 1 ” dhe “Talir 2”, dhe në mënyrë paralele me këtë punë në “Eurojust” jam lavdëruar nga vet institucioni, unë meritoj avancim”, tha Ristoska.
Ajo pret që t’i dëgjojë arsyet dhe mendimet e Këshillit të Prokurorëve dhe jo vetëm vendimin përfundimtar të tyre.

Baby Boo Tinex
Restorant Lumare