Rinisin kërkimet për dy policët e zhdukur


Pjesëtarët e FSK-së, NJSI-së dhe alpinistë nga klubi i Prishtinës, kanë rinisur edhe sot kërkimet për policët e zhdukur të Policisë së Kosovës në Kaçanik. Kërkime pritet të bëhen edhe në territorin e Maqedonisë.

Makina e tyre është gjetur po atë natë, por trupat e tyre jo. Kërkimet kanë nisur në Lepenc prej vendit ku u gjet makina.

Sot është dita e katërt që këto kërkime po bëhen por pa rezultate. Dy pjesëtarët e Policisë së Kosovës, Malsor Dashi e Armend Trena u zhdukën pas aksidentit.

Baby Boo