Rilind Dauti: Ja si duhet të duket flamuri i Maqedonisë

Magjistri i diplomacise Rilind Dauti nga Shkupi ka nje propozim. Si e komentoni?
Rilind Dauti shkruan:
Një propozim për flamur të ri që do ta përfaqësonte më saktë realitetin demografik të këtij shteti.
Shpjegimi i këtij diagrami të bërë në mënyrë amatore nga unë:

Baby Boo

Nijansa e të verdhes merret nga flamuri aktual i Maqedonisë së Veriut;
Nijansa e të kuqes merret nga flamuri i Shqipërisë;
E zeza është e përbashkët te flamuri kombëtar shqiptar dhe flamuri i organizatës VMRO.
Në këtë mënyrë fitohet një flamur shtetëror që do të respektohej nga të gjithë.
Lirisht jepeni mendimin tuaj mbi këtë propozim.