Rijad Mamuti, Shqiprim Arifit: Nëse nuk hapet kufiri Llojan-Miratoc, unë prap ju ftoj të përballeni me qytetarët

Rijad Mamuti –Politikolog dhe organzitaor i konferencës së hapur rajonale, ku panelist ishin Kryetari i komunës së Likovës Erkan Arifi, ai i Preshevës Shqiprim Arifi dhe politikologu Xhenis Sulimani.

Baby Boo

Kryetari i komunës së Preshevës u zotua,se Kufiri është punë e kryer, vetëm çështje kohe është, derisa vazhdoi polimike mes Panelistëve Xhenis Sulimanit dhe Kryetarit Shqiprim Arifit, Kryetari i komunës së Preshevës Shqiprim Arifi tha se, gjatë mandatit të tij 4 vjeçar, nëse nuk hapet pika kufitare Llojan –Miratoc ai do të jape dorëheqje nga politika.

I menjëhershëm ka qen reagimi i Organizatorit të Konferencës Rijad Mamuti ku tha se nëse nuk hapet pika kufitare Llojan –Miratoc, ju ftoj të përsëri të perballeni para qytetarëve.


Restorant Lumare