Riaktualizohet procesi gjyqësor kundër Naser Oriqit dhe Sabahudin Muhiqit, akuzohen për vrasjen e tre serbëve

Në Bosnje dhe Hercegovinë para gjykatës së apelit fillon procesi i riaktualizuar gjyqësor kundër komandantit të Armatës së Bosnjes në Srebrenicë, Naser Oriq dhe bashkëpunëtorit të tij, Sabahudin Muhiq.
Shkaku i disa lëshimeve në procedurën paraprake, Gjykata e apelit e ka anuluar vendimin për të lënë në liri Oriqin dhe Muhiqin dhe ka kërkuar gjykim tjetër.

Ata janë të akuzuar se në vitin 1992 në vendet Zalazje, Loliq dhe Kunjerac kanë vrarë tre serb të zënë rob: Sllobodan Iliq, Milutim Killosheviq dhe Mitar Saviq./Pacensure

Baby Boo