Rezultoi i suksesshëm operacioni e një gruaje 54 vjeçare për shkak të mosmbajtjes së stresit urinar me metodën MINI-SLING

Nga One Hospital lajmërojnë se operacioni e një gruaje 54 vjeçare për shkak të mosmbajtjes së stresit urinar me metodën MINI-SLING ka rezultuar i suksesshëm. Mjekët thonë se rezultatet janë të dukshme menjëherë.
Ata rekomandojnë që të mos lejoni që mosmbajtja e stresit urinar të prishë stilin e jetës dhe vetëbesimin tuaj.
Postimi i plotë i One Hospital:
https://www.instagram.com/p/CZ1MmBgqabw/?utm_source=ig_web_copy_link

Baby Boo