Rezultatet prej 93.96% të votave të numëruara

Komisioni Shtetërorë i Zgjedhjeve njofton se nga përpunimi i rezultateve të 93.96% të votave, koalicioni “Mundemi” i udhëhequr nga LSDM-ja prin me 36.13 për qind, VMRO-DPMNE me 34.65 për qind, BDI me 11.57 për qind, dhe koalicioni ASH- Alternativa me 8.79 për qind. Partia e Majta ka 3,96 për qind, PDSH 1.48 për qind dhe Integra 1.33 për qind.

Baby Boo