Rezultate nga përpunimi i votave prej 482 vendvotimeve në njësinë e 1 zgjedhore

Në njësinë e 4 zgjedhore prej votave të përpunuara nga 482 vendvotime prej gjithsej 618 vendvotimeve prin koalicioni “Mundemi” i udhëhequr nga LSDM me 46.45 për qind

Baby Boo

e pësuar nga VMRO-DPMNE-ja me 45.5 për qind

“E Majta” me 4,03 për qind dhe

Integra me 1,62 për qind.