Rexhepi: Ky është sukses për të gjithë shqiptarë, jo vetëm për BDI-në


Deputeti i Lëvizjes Populli, Skender Rexhepi sot nga foltorja e Kuvendit tha se nuk ka qenë e lehtë të thyhet tabuja etnike në vend.

“Ky nuk është një sukses i veçantë i një partie politike, por është i gjithë deputetëve shqiptarë në Maqedoni”, tha Rexhepi.
Ai tha se i pëlqen dikujt apo jo, shqiptarët janë 30 për për qind rezidentë ose jo, dhe se zgjedhja e kryeministrit është meritorë.

Ai shtoi se ne do të jemi pjesë e historisë, ku një kryeministër shqiptarë do t’ju shërbejë qytetarëve pa dallime etnike.

Baby Boo