Rexhep Shahu kontrovers me një gjuhë për*çarëse në Kosovë?!


Shkruan Luan Asllan Dibrani
Për ta shkruar këtë artikull me nxiti prononcimi dhe opinioni i tij” (pikërisht për su*lmet drejt me një histori të gjatë antikosovare ?. Sul kyç ka Vetëvendosjen në krye te se cilës thumbohet Albin Kurti dhe Vjosa Osmani!.
Ak*uzat ndaj kësaj partie dhe pikërisht ndaj Albin Kurtit janë përshkallëzuar këto ditë deri në cinizmi, me një gjuhë ba*nale te mll*efosur, deri në nivelet rru*gaçërore!

Nuk ka nevojë të kesh njohuri të thella analitik, apo edhe politike qe ta nxirresh këtë “gazetar mendjemadh e tru-zbrazur si inj*orant ordiner ndaj Kosovës “.
Që të kuptosh se kjo është simptoma më e saktë e një opinionisti të su*nduar nga dëliri i madhështisë që kujton se gjithçka që nxjerr ai nga goja, të tjerët do ta hanë bar dhe tregu ditor nga dezinformatat qe linçon dike përkëdhel e dike gjyko pa analiza për interesat e shoqërisë kosovare…
Rexhep Shahun e përulen shumë poshtë analizat e tij qe çdo ditë ka derdh lot krokodili në mbrojtjen e kr*imit dhe ish pushtetarët 20 vjeçarë në Kosove.

Me poshtë sjellim citimin e tij qe nuk ndalet asnjëherë qe nga rasti i fillimit te fushatës se bom*bardimeve të NATO-s Serbinë.Nuk kurseu as UÇK-në dhe figura te ndryshme ne Kosove jo për te dhen ndonjë kontribut ,por vetëm sa për me përça shoqërinë kosovare. Në thumbin e tij për shkarravina ka zgjedhjet paraprake në Kosovë. Fitorja e Albinit me Vjosën e përulen shumë poshtë analizat e tij qe çdo ditë ka derdh lot krokodili në mbrojtjen e kr*imit dhe ish pushtetarët 20 vjeçare në Kosovë.

Ky po vazhdon një fushatë të egër kundër Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit , me një gjuhe tejet primitive , me shprehje vu*lgare , injoruese dhe etiketuese me fy*erje e sh*arje për popullin qe përzgjodhën këto dy figura si më të besuarit me çka e dëshmuan edhe me fitore te thellë kundër simpatizantëve të Rexhep Shahut.
Ky analisti politik nga Shqipëria, Rexhep Shahu, përmes një opinioni të publikuar në media, ndër tjerash ka shkruar se LDK duhet t’i vendos kushte Vjosa Osmanit, nëse kjo e fundit dëshiron votat e deputetëve të LDK-së për presidente.

Ja citati i mëposhtëm :
“Nëse Vjosa Osmani donë votat e LDK, atëherë deputetët e saj të listës së saj, duhet të përkulen, të hyjnë nën harkun që ua ngre LDK-ja dhe të kthehen në grupin parlamentar të LDK-së, natyrisht disa me dëshirë e disa pa dëshirë, por të kthehen nëse e duan Vjosën presidente. Në këtë rast më shumë fiton Vjosa e me pak fiton LDK, por fiton diçka, çmonton një skemë të pa*ndershme dhe i tregon Vjosës se pa LDK je asgjë politike”, shkruan Shahu në opinionin e tij”. Po ky alamet analisti a ka sy ? A ka vesh?
Shkarravinat,tr*illimet dhe për*çarja e nxënësit të Sali Berishës që e shk*atërroj Shqipërinë ,hapave te se cilës po ec edhe Edi Rama i frymëzuar nga ish ko*munizmi socialist i Leninit të Rusisë gjahun e ka kundër vlerave tona kombëtare?

Po si ti nënshtrohet zonja Vjosa Osmani një t*utele zu*zare te një analisti me shkarravina Shkarravinat,tr*illimet dhe pë*rçarja e nxënësit të Sali Berishës që e shkatërroj Shqipërinë ,hapave te se cilës po ec edhe Edi Rama i frymëzuar nga ish komunizmi socialist i Leninit të Rusisë gjahun e ka kundër vlerave tona kombëtare?
Ky nuk përpiqet të merret me gjendjen e mjerë në Sheperi, pa e fut turirin sa me thellë te pë*rçaj forcat politike të Kosovës edhe ashtu me një gjuhë të ngjashme qe ka shtypi i Serbisë, ai i Rusisë i Greqisë madje edhe kundërshtareve tanë politik .

Ky gazetar mendjemadh e i zh*veshur nga gjendja reale ne situatën politike në Kosovë shokon me këto fenomene qesharake dhe injoruese ndaj shtetit tonë!…Lind pyetja po të ishte hapur një ak*uzë e shteti shqiptar ndaj tij ,ky kishte me përfunduar ne pranga nga of*ensivat me lloj, lloj tr*illimesh dhe etiketimesh kundër vlerave tona kombëtare… Ky duke vajtuar siç ka zakon qe rrinë kujdestar për tu hedhur në of*ensive kundër shqiptarëve për ta mbrojtur dike e fundosur tjetrin ? Ja fraza tjetër e tij të frymëzuara nga të korr*uptuarit , haj*dutet , inj*orantet dhe ba*ndat qe te gjithë u benë bashkë dhe dolën te humbët pikërisht nga te apostrofuarit e Rexhep Shahut.

Këtu shihet ten*denca e tij te një shkarravitësi ordiner për situatën politike në Kosovë qe synon ti nënshtrohet sovrani i popullit një LDK-je te Isa Mustafës ,mikut te Rexhep Shahut qe mbi 60 % te elektoratit te LDK ia rrë*mbeu Vjosa Osmani.
Citojme radhen e opninionitte tij si me poshtë:
“LDK nëse voton Vjosën pa këto kushte, automatikisht shndërrohet në një tepricë e pavlerë politike të cilën mund ta përdorë Vjosa e Albini si leckë me fshi korridoret e politikes. Nëse ndodh kjo do t’i rë*ndojë shumë LDK nesër”, shkruan më tej Shahu.

Këtu shihet ten*denca e tij te një shkarravitësi ordiner për situatën politike në Kosovë qe synon ti nënshtrohet sovrani i popullit një LDK-je te Isa Mustafës ,mikut te Rexhep Shahut qe mbi 60 % te elektoratit te LDK ia rrë*mbeu Vjosa Osmani, prandaj si tu nën*shtrohet Vjosa Osmani humbësve qe mezi e kaluan pragun ?.
Po ashtu me sa duket,ky krijon tr*illime të tilla për ta bërë tepër interesant emrin e vet,sikur është njeri i madh qe shpesh disa mjete të mediave i japin mundësinë të publikoj urr*ejtjen dhe mll*efin ndaj shqiptarëve të Kosovës pa u marr me vetveten qe me shume TV-të shqiptare mbesin në mediume duke dhënë lajme për vr*asje ,kid*napime , hajni dhe keq*përdorim te shtetit, se sa ka informata te mirëfillta si duhet te funksionoj një shtet me ligje ne Shqipëri!

-Është e çuditshme, sesi iniciohen instinkte vetshk*aterruese nga disa figura?. Të tillët siç është rasti i Rexhep Shahut , me ten*dence te infektojnë ndonjëherë dhe njerëz qe i përkasin një shtrese intelektuale, shpesh nga padija, me*galomania dhe na*rcizmi, apo nga paraja e cila i shpërfytyron dhe tjetërson deri ne atë farë mase, sa i benë njerëzit të krijojnë një urr*ejtje ndaj tyre pa kurrfarë baze…
Shtrohet pyetja se çka është ky me nacionalitet? Kujt komunitet i përket gjithë këtë urr*ejtje dhe v*rer qe derdh kundër Kosovës!?…

Rexhep Shahu nga i gjykuar shpesh kthehet në paragjykues e of*endues! Shtrohet pyetja se çka është ky me nacionalitet? Kujt komunitet i përket gjithë këtë urrejtje dhe vrer qe derdh kundër Kosovës.!?…
Siç shihet Rexhep Shahu , sa here qe ka ndonjë rast manifestimi , apo debati kundër simpatizantëve te tij kr*iminel e ha*jna qe 20 vjet, dëshiron të jetë në krahun e tyre për t’i dë*mtuar ndjenjat dhe krenarinë e shqiptarëve, qe të mbetet në shërbim dhe besnikëri ndaj ar*miqve e simpatizantëve va*rrmihës kundër Kosovës!

Vëne re dhe mund ta konstatoni se për këtë “analist, shkrimtar dhe paqavër e leckosur nëpër këmbët atyre qe e shiten dhe e rr*ënuan ekonominë , kulturën dhe krenarinë shqiptare përmes tyre:
Papagalli i quajtur Rexhep Shahu kujdestar i mohimit të identitetit tonë kombëtar përmes figurave qe i përzgjidhi populli i Kosovës ne këto zgjedhje, është tejet ska*ndaloze .