Revo*lucion qytetarë kundër Zaevit që ofendon shqiptarët (VIDEO)

Bom*bat e Zoran Zaevit ish kryemninistrit të Maqedonisë së Veriut ku dëgjohet që përmes një personi tjetër të panjohur gjatë një bisede i ofe*ndon rëndë shqiptarët pa kursyer edhe ushtarët shqiptarë ka hasur në reagime të shumta tek shqiptarët në përgjithësi të cilët në zgjedhjet e kaluara i dhanë vota dhe e sollën atë në pushtet si humbës.

Baby Boo

Ka qenë një revo*lucion qytetarë, që ka reaguar sot kun*dër këtij veprimi të ulët të liderit të LSDM-së që përmes ofen*dimeve të tilla i ka trajtuar shqiptarët si të tillë që blihen me para dhe shumë etiketime tjera të ulëta sidomos për një politikan që sërish kërkon vota tek pala shqiptare por këtë herë në një koalicion me një parti shqiptare.

Rev*olta e reagimit nga ana e qytetarëve , ka arritur deri aty sa ata kanë ngjyrosur me ngjyrë të kuqe portretin e Zoran Zaevit në shenjë prote*ste kun*dër fjalorit të tij skajshmërisht të ulët dhe në*ncmues.
Ndryshe lideri i LSDM-së,Zoran Zaev dëgjohet duke i ofenduar shqiptarët, për të cilët thotë se shiten për pak para. Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev përmes një statusi të tij në faqen zyrtare në rrjetin social facebook pranon vërtetësinë e audio-regjistrimit ku ai mund të dëgjohet se si i ofen*don rëndë shqiptarët.

Në këtë skan*dal të madh shfaqet ana e errët e ish kryeministrit Zoran Zaev që kërkon edhe në këto zgjedhje vota tek elektorati shqiptar, madje për partnerë ka edhe një parti të “shqiptarëve” të cilët sipas Zaev vlejnë vetëm 5 monedha.

Në audio-regjistrimin e publikuar në youtube mund të dëgjohet një bisedë me karakter ofend*uesee posht*ërues në mes kreut të social-demokratëve dhe një personi tjetër.