Revoltohen të rinjtë e BDI-së në Shuto Orizarë (Foto)


Sot në një reagim të Forumit Rinor në BDI dega e Shuto Orizarës në Shkup, shkruhet për revoltën e tyre ndaj përfaqësimit të të rinjëve në punësime dhe avansime!

Në reagimin e tyre shkruan:

Forumi Rinor BDI Shuro Orizarë i paknaqur ndaj politikes brenda partiake. E vertet qe na anashkalojne neve aktivistave qe vetem per zgjedhje na aktivizojne, na genjejn me premtime e pastaj 4 vite nuk jan askund?

Defekti kryesore esht tek udheheqsia e deges, tek kryetari, antaret e deges te cilet nuk angazhohen per punsime te aktivistave, por luftojne kush te marr rrogen e 4 ose rrogen e 5, ndersa aktivistat e thjesht jan lene ne meshire te fatit..

Kjo udheheqsi e deges eshte tashme 16 vite, mjafte me!