Revoltohen banorët e komunës së Sarajit me EVN-në: ‘Do na djegin paisjet elektrike’

Ka disa ditë që në komunën e Sarajit ka nderprerje te rrymes elektrike te shpeshta , pas paralajmerimit dhe daljes ne protesta te fshatit Gërçec edhe banorët e disa fshatrave të Dërvenit ankohen se do te ju djegen paisjet eletrike nga kyçja dhe shkyçja e shpeshte e rrymes elektrike.

Baby Shop Charli

Sot kishte probleme te shumta edhe ne fshatin Kondovë ku disa herë ishte ndërpre rryma elektrike ku banorët shprehen të pakënaqur sepse mund të digjen keshtu paisjet elektrike.

Restorant Lumare
Sigma Doors