Restorant Crystal Palace Delfin organizim madhështor për 8 “Mars”

Restorant Crystal Palace Delfin organizim madhështor për 8 “Mars” me zërin e mrekullueshëm të Edona Llalloshit dhe bendit të saj!

Është një organizim atraktiv ngaqë do të ketë edhe shumë shpërblime në lojrat që do të organizohen, ndër çmimet që do të shpënrndahen i pari ësht një udhëtim në Turqi si dhe dhjetra shpërblime tjera edhe në vlerë monetare!

Për biletat mund të drejtoheni tek restoranfi Delfin në Tetovë ose tek numri: 075/432-435!

Baby Boo