Restaurant Lumare merr vulën për profesionalizëm në punë nga ministria e Ekonomisë ku dje ju dha vendimi


Puna dhe shërbimi i mirë gjithmonë sjellin rezultatet e suksesit.
Vlerësimi më i madh është nga klientët, ku ai vlerësim na shpije në vlerësime të tjera.
Pas një pune të palodhshme dhe profesionale, që secili mysafir të ndjehet i kënaqur , “Restaurant Lumare” vlerësohet nga Komisioni për Kategorizim të Objekteve Hotelerike me not maksimale dhe tani është në kategorinë e restoranteve me 4 yje.

Në Maqedoni ka shumë restorante, por vetëm 12 prej tyre janë të kategorizuar me 4 yje nga ekspert të kësaj fushe. Por, me profesionalizmin që ka dëshmuar “Restaurant Lumare”, tani është pjesë e këtij kategorizimi.
Ja edhe dokumenti që e dëshmonë të njejtën. Restorant Lumare i dëshirojmë sukses.