Reportazh për dy çiklistët tetovar që janë nisur për në Haxh, si kalojnë gjatë rrugës

Meka është më shumë se 4 mijë kilometra larg nga qyteti i Tetovës, por këtë rrugë të largët po e bëjnë dy tetovarë, Senad Idrizi dhe Amir Asllani, të cilët me biçikleta po shkojnë në haxh për herë të parë në jetën e tyre

Baby Boo

Tetovarët nisën me biçikleta drejt Mekës

Meka është më shumë se 4 mijë kilometra larg nga qyteti i Tetovës, por këtë rrugë të largët po e bëjnë dy tetovarë, Senad Idrizi dhe Amir Asllani, të cilët me biçikleta po shkojnë në haxh për herë të parë në jetën e tyre.

Publiée par Jo në emrin tim sur Vendredi 20 juillet 2018

Restorant Lumare