Reperi Kastro do të shtrojë mëngjesin, drekën dhe darkën për Shtëpinë e të Moshuarve në Bajram

Reperi nga Gjilani, Kastriot Aliu i njohur për publikun si Kastro, ka vizituar Shtëpinë e të Moshuarve në Suharekë.
Këtë e konfirmoi humanisti Halil Kastrati me anë të një postimi në Instagram, ku edhe solli foto me reperin.

Baby Boo

Kastro kishte qenë për iftar në Shtëpinë e të Moshuarve, ndërsa do të shtrojë mëngjesin, drekën e darkën për banorët pas Bajramit.

Restorant Lumare