Rënohet një barakë te parku afër shkollës fillore “Kirili dhe Metodi”


Një barakë afër parkut të shkollës fillore “Kirili dhe Metodij” në Tetovë, është rënuar nga fadromat e komunës së Tetovës.

Baraka nuk ka pasur leje dhe e njejta është konstatuar dhe janë masa për rënimin e saj.

Baby Boo