Remzie Osmani e pi kafen vetëm, zhytur në mendime

Ajo është një nga këngëtaret më të pëlqyera të muzikës popullore dhe gjithmonë mbetet e kërkuar.
Remzia ka talent, këndon live më mirë se thuajse të gjjtha të tjerat dhe ka një origjinalitet të lakmueshëm.

Bilbili i Mushtishtit, edhe në intervista është krejt vetvetja dhe i thotë troç ato që i ndjen, për veten, punën, familjen.

Baby Boo

Ndërkohë, këngëtarja ka nevoj edhe për qetësi, për një kafe vetëm.
Pse jo?