Regjim i ndryshuar i komunikacionit nesër për shkak të marshit pro*testues

Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi se në Shkup, nesër në periudhën nga ora 18:45 minuta deri në ora 20:30, për shkak të marshit pro*testues.
Njësia për siguri në komunikacion pranë SPB Shkup do të marrë masa për regjim të veçantë të komunikacionit. Pro*testa do të fillojë në ora 18:45 minuta para Ministrisë së Punëve të Jashtme, në rrugën “Filipi i Dytë i Maqedonisë ”, përmes rrugës “11 Tetori”, rruga “Dimitrie Çupovski”, rr. Rruga “Vasil Glavinov”, më pas përmes bulevardeve “OBRM” dhe “Ilinden”., para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Baby Boo

MPB u bën thirrje të gjithë pjesëmarrësve në komunikacion që t’i respektojnë urdhrat që do t’i japin nëpunësit e uniformuar policor përmes rrugës ku zhvillohet ngjarja, me qëllim të zhvillimit të sigurt dhe pa pengesa të komunikacionit.