Reagon komandanti në mbrojte të policit Dauti!


Komandati i UÇK-së Xhemë Baruti Llamallari, pasi ka lexuar shkrimin në portale për realitetin e shqiptarëve në njësitin speciale për ndërhyrje të shpejtë EBR, ka reaguar ashpër për degradimin e policëve shqiptarë në këtë njësit!

Komenti i tij është ky:

Gentian,
U derdh gjaku ne 2001 që ju të mos diskriminohuni! Është më se e logjikshme se sllavët nuk e kan kapacitet për tu ju diskriminu, por kjo e keqe vjen nga politikan të kushtuzuar Shqiptarë, dhe disa tjerë që Shqiptarinë e përdorin vetëm kur o n’pyetje familja e tij!

Poor, në fund të tunellit po shihet drita! Heret a vonë, ju do të çlirohi nga kjo dukuri tipiko karpatiane, dhe se politikanët bes’prerë do përfundojnë në llomin e historisë së zezë!

Deri më tani nuk ka reaguar, asnjë udhëheqës nga institucioni përgjegjës, teksa Pa Censurë, ka drejtuar një sërë pyetjesh për të njëjtat problematika!

http://www.pacensure.com/2018/06/03/polici-shqiptare-ne-ebr-ejani-te-na-shihni-si-na-degradojne-neve-shqiptareve/