Rasti i Burhanedinit së shpejti në Pa Censurë


Në Pa Censurë së shpejti do të vijë një tjetër makth, një tjetër rast i tmerrshëm, ku, që të gjitha dëshmitë flasin drejt pafajsisë së të dënuarit, flasin për një rast të montuar!
Burhanedin Nuhija është dënuar me burgim të përjetshëm! Pa fakte, pa dëshmi, me një lëndë përplot kundërthënie!
Sot e 11 vite më parë avokati Savo Kocarev, ka dërguar ankesë në Gjykatën Supreme, por kjo lëndë ka ngelur në harresë, a është ky mos’shqyrtim i qëllimshëm?! Kjo dhe qindra dilema të tjera, të trajtuar në çdo detaj, vijnë në PA CENSURË,pasi Prokuria Publike më datë 29 Mars, të sjell përgjigje për rastin Alfa!
Investigimet vazhdojnë, për drejtësi!

Baby Boo