Rasti i 33-vjeçarit nga Haraçina, në raportin e sotëm të Ministrisë


Rasti i 33-vjeçarit nga Haraçina, që nd*ërroi jetë nga Covid-19, për të cilin raportuam gjatë ditës së djeshme, është regjistruar në mesin e 24 vik*timave në 24 orët e fundit.
Në raportin ditor që është dërguar nga Ministria e Shëndetësisë, thuhet se ai është vik*tima më e re, ndërkaq më i moshuari është i moshës 82-vjeçare.

“7 të vd*ekur janë nga Shkupi, 5 nga Kavadari, 4 nga Prilepi, 2 nga Gjevgjelia dhe nga një në Tetovë, Veles, Koçan, Kërçovë, Resnjë dhe Radovish”, thuhet në njoftimin e MSH-së.
Dje u raportua për vik*timën 33-vjeçar, i cili kishte qenë i shtrirë në Klinikën Infektive që nga 15 marsi.
Vik*tima nuk kishte pasur sëmundje të tjera shoqëruese dhe ndërroi jetë pas infektimit me Covid-19.
Rasti i 33-vjeçarit nga Haraçina nuk ishte në statistikat ditore të Covid-19!
33-vjeçari nga Haraçina vd*es nga Covid-19.