Rast i rëndë në Fushë Kosovë, babai sulmon fëmijën 8-vjeçar e më pas gruan

Në Fushë Kosovë është raportuar një rast në polici se një person, nën ndikimin e alkoolit, ka sulmuar djalin e tij fëmijë 8-vjeçar, dhe më pas gruan e vet.

Si pasojë e dëmtimit të viktimave nënë dhe bir kanë marrë trajtim mjekësor, ku pas tretmanit janë liruar në shtëpi.

Viktima nuk ka pranuar të shkojë në strehimore.

I dyshuari me vendimin e Prokurorit, është dërguar në qendrën e mbajtjes.

Baby Boo