Rami Ibrahimi: “Jam i dëmtuar dhe i nënçmuar”


Tetovarët ende vazhdojnë të vuajnë dëmet e vërshimeve në vitin 2015!
Rami Ibrahimi tregon problemin e tij!
Kërkon vëmendjen tuaj…

është rubrika e veçantë e portalit më të ri investigativ , ku të gjithë mund të tregojnë hapur për problemet e tyre dhe ekipi më i mirë i gazetarëve do të ndjekin rastin.
Vëmendja e opinionit është kyçe!
Na shkruani për problemin tuaj

Baby Boo