Rama me izraelitët inspektojnë ndërtesat në Durrës: Këta janë njësha

Kryeministri Edi Rama së bashku me disa ekspertë dhe inxhinierë izraelitë inspektuan sot disa banesa të dëmtuara në Durrës.

Baby Shop Charli

“Janë prishur muret, por struktura shumë e qëndrueshme dhe do riparojmë dëmet në mure.

Muret janë si lëkura, dëmtohen, por nuk krijon rrezik.

Në këmbë na mban skeleti, jo lëkura.

Ky kompleks është i rikuperueshëm, nuk ka kolona të dëmtuara, thjesht muratura”, tha Rama, teksa shihte nga afër banesat.

Gjatë inspektimit nuk kanë munguar as batutat e Ramës me banorët.

“Këta janë nga Izraeli dhe janë njësha.

Inxhinieri thotë që pas katastrofës duhet ta puthësh shtëpinë tende, se ka qëndruar dhe ju ka mbrojtur”, i tha Rama një gruaje, që ishte ende e trembur nga gjithë sa kaloi.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors