Raketa e re e Kim Jong-Un më e madhja ndonjëherë, do vr*iste 2.5 milionë persona në sekonda

Kim Jong-Un ka tashmë raketën më të madhe bërthamore të prodhuar ndonjëherë e që mund të zhd*ukte çdo qytet të SHBA’së dhe të mb*yste 2.5 milionë persona brenda sekondash.
Ekspertët besojnë se ra*keta bërthamore e quajtur “Monstra” do të jetë e vështirë për t’u lokalizuar dhe shka*tërruar.

Baby Boo

Gjithashtu sipas tyre do të jetë e vështirë të prodhohet diçka që do mbrojë su*lmin nga ajo.
Kim Jong Un shtangu botën me prezantimin e saj ditën e djeshme në ceremoninë e 75-vjetorit të Partisë së Punës në Penian.
Në paradë parakaluan 11 të tilla, ndërkohë që Kim Jong-Un i buzëqeshur në fytyrë përshëndeste parakalimin.