Radovish, infektohen me koronavirus 10 punonjës të Shtëpisë për të Moshuar

Shtatë të punësuar për përkujdesje dhe tre punonjës tjerë në Shtëpinë për përkujdesje të të moshuarve në Radovish janë infektuar me koronavirus njofton drejtoresha e Qendrës për Shëndet Publik në Shtip D-r. Marija Dimitrova.

Baby Boo

” Të punësuar për përkujdesje janë shtrirë në spital kurse ne kemi propozuar deri Komisioni për Sëmundje Infektive që Shqipëia për të moshuar në Radovish të vendoset në karantinë. Sipas informacioneve tona infeksioni me siguri është marrë nga jashtë” tha drejtoresha Dimitrova.

Ndryshe, në Radovish përfshi rastet e ditës së djeshme, aktualisht ka 19 raste aktive me Covid-19.