Qytetari nga Kosova i shkruan për shtetësinë e refuzuar, Meta e fton në zyrën e tij


Kreu i shtetit Ilir Meta ka ftuar në takim miqësor në Tiranë, në zyrën e tij në Presidencë, një qytetar të thjeshtë me dy prindër shqiptarë, tashmë të ndarë nga jeta, por që jeton në Kosovë.

Peposhi ka aplikuar për të marrë shtetësinë shqiptare, siç prindërit e tij kanë pasur, por deri më tani nuk e ka marrë.

Presidenti e ka sqaruar se në emrin e tij nuk ka asnjë aplikim në administratën e presidencës për marrje shtetësie, dhe I ka dhënë sqarimet e duhura përmes ligjit përkatës dhe numrave të kontaktit.

Për më shumë lexoni komunikimin mes tyre në rrjetin social: